Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stresszmenedzsment tréning

stress-relief.jpgKözismert. A csoportvezetők, művezetők, műszakvezetők, frontvonalban dolgozó vezetők munkahelyükön egyszerre nyugodt, és csodálatosan izgalmas önmegvalósító életet élnek. A magyarországi termelővállalatoknál a frontvonalbeli vezetőknek minden másodperc igazi flow élmény. A termelésirányítók munka után alig akarnak haza menni, sokszor a biztonsági emberek a TEK-et hívják, hogy végre haza tudják kergetni a tettvágytól égő dolgozókat. Akik péntek este sem találják otthon a helyüket, de szombaton már tényleg vágják a centit, hogy mennyi van még hétfőig. A vasárnap minden másodperce szenvedés. Szabályosan alig bírnak magukkal, hogy mikor mehetnek már be hétfőn a céghez. Ha délutános műszakban is vannak, hajnal 4-kor a takarítókkal együtt surrannak be. Stressz? Ugyan! Az mi? Csak hírből ismerik.  


Mondjuk kinevezik művezetőnek. Vagy csoportvezetőnek. Vagy Ön lesz a műszakvezető. Ha eddig volt is stressz az életében, most vége. Egy csapásra megszűnnek a munkahelyi gondok. Végre minden olyan, mint a mesében. Hiszen vezető lett. És olyan szép dolog kihozni a legtöbbet és a legjobbat az egyébként is tüneményes kollégákból.

Önnek így nem is érdekes egy stresszmenedzsment tréning, viszont ha esetleg volna olyan ismerőse, aki nem alszik jól, akinek testi tünetei vannak, aki felszedett pár kilót, .... uram bocsá' minden, a munkahelyen töltött perc kínszenvedés, akkor javasolja neki

stresszmenedzsment tréningeinket!