Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyílt, online művezetői és műszakvezetői tréningjeinkről

Online művezetői, műszakvezetői, csoportvezetői tréningjeinkről 

6*4 órás, vagyis hat napig, napi 4 órában zajló online képzéseinket skype-on, zoom, meet-en és webex-szel tartjuk.
Online művezetői-, műszakvezetői, csoportvezetői képzésünkön is egyrészt felvértezzük mindazzal a TUDÁSSAL, ISMERETEKKEL, amik szükségesek munkaköre sikeres betöltéséhez. Online formában is rendkívül gyakorlatias képzésünkön tréningezzük, többször csiszoljuk a frontvonalbeli vezetéshez szükséges KÉSZSÉGEKET.

Tanulmányozza át alaposan a képzés tematikáját. Látni fogja, hogy megtanulhat és GYAKOROLHAT mindent ami fontos a munkájában. Hogy meg tudja állni a helyét. Hogy sikeres műszakvezető, eredményes művezető, jól teljesítő csoportvezető váljon Önből. 

Az élet a gyártócellában, a raktárban, az építkezésen nem habos torta.
Ha a művezető és a műszakvezető a HR-től olyan kollégákat kap, (aki nem kiszúrni akar a frontvonalbeli vezetőkkel, hanem egész egyszerűen NINCS (jól) használható ember) akik jó esetben a közmunka világából, rossz esetben szabadságvesztésükről jönnek (egyre gyakrabban előfordul), ha rossz az érdekeltségi rendszer, ha .... (és a nehézségeket, a "ha" szócskával kezdődő eseteket a végtelenségig lehet sorolni) akkor termelésirányító vezetőnek lenni "nem könnyű". Pláne ha az Ön jutalmazási és szankcionálási jogosítványai korlátozottak, pláne ha az Ön főnöke oszd meg és uralkodj játékot játszik. Nem azért mert Önnek
rosszat akar, csak szimplán vágyik a tekintélyre, a fontosságra, hiszen ő is ember.  

Foglaljuk össze!
Online képzéseinken távoktatással fejleszti a sikeres frontvonalbeli vezetéshez szükséges készségeit. A tréning után sokkal jobban fogja magát érezni a bőrében. Csodát nem ígérünk, marad ezernyi nehézség a munkájából, de azért egészen más szinte jut vezetői munkája. A millió problémához képest az ezer nem is olyan sok. Művezető, műszakvezetői képzéseinkből a cég PROFITÁL a leginkább, de a műszakvezető - életében talán először - kezdi nem utálni a hétfő reggeleket.