Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stresszmenedzsment tréning

stress-relief.jpgStresszmenedzsment tréning műszakvezetőknek, művezetőknek? 

 

A csoportvezetők, művezetők, műszakvezetők, frontvonalban dolgozó vezetők munkahelyükön nyugodt, és csodálatosan izgalmas önmegvalósító életet élnek. A magyarországi termelővállalatoknál a frontvonalbeli vezetőknek minden másodperc igazi flow élmény. A termelésirányító operatív vezetők munka után alig akarnak haza menni.  Sokszor a biztonsági emberek a TEK-et hívják, hogy végre haza tudják kergetni a tettvágytól égő dolgozókat.
Szegény műszakvezetők és művezetők péntek este nem találják otthon a helyüket. Szombaton már vágják a centit, hogy mennyi van még hétfőig. Meg irígykednek társaikra, akik hétvégi műszakban lehetnek.
A vasárnap minden nanosecunduma szenvedés. Délután már alig bírnak magukkal. Jönnek a munkaelvonási tünetek. Ólomlábakon vánszorog az idő hétfőig. Ha hétfőn délutános műszakba vannak beosztva, akkor gyakran hajnal 4-kor a takarítókkal együtt surrannak be.

Stressz? Az mi? Biztos egy szó, amit majd Bakos-féle idegen szavak szótárában egyszer megnéznek, ha lesz idejük az alkotás hevében....

 

Mondjuk kinevezik művezetőnek. Vagy csoportvezetőnek. Vagy Ön lesz a műszakvezető. Ha eddig volt is stressz az életében, most vége. Egy csapásra megszűnnek a munkahelyi gondok. Végre minden olyan, mint a mesében. Hiszen vezető lett. És olyan szép dolog kihozni a legtöbbet és a legjobbat az egyébként is tüneményes kollégákból.

Önnek így nem is érdekes egy stresszmenedzsment tréning, viszont ha esetleg volna olyan ismerőse, aki nem alszik jól, akinek testi tünetei vannak, aki felszedett pár kilót, .... uram bocsá' minden, a munkahelyen töltött perc kínszenvedés, akkor javasolja neki

stresszmenedzsment tréningeinket!
A tréninggel kapcsolatban állunk a rendelkezésére, info@mediacomm.hu vagy +36209342760.