Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyílt művezetői, műszakvezetői tréning helyszínek és időpontok

kek-duna-2991.jpgA 3-napos műszakvezetői, művezetői tréningek, és a 4-napos művezető képzéseink, műszakvezető képzéseink időpontjaihoz kérje tréningnaptárunkat!

info@mediacomm.hu vagy +36209342760.

Az 1+3=4-napos művezető, műszakvezető képzések abban különböznek a 3-napos tréningtől, hogy a 4-napos képzésen belül a 3-napos tréninget megelőzi egy hiperintenzív, egynapos LEAN / LEAN Six Sigma oktatás. (A 4-napos művezető képzés, műszakvezető képzés 2-3-4. napjai azonosak a "klasszikus" 3-napos tréninggel.)  
 

 

A műszakvezetői és művezetői tréningek, ill. a műszakvezetői, művezetői képzések mind "hazamenős", mind bentlakásos formában igénybe vehetőek:

 

  • Küldjük Önnek a tréningek részvételi díját, pontosabban díjait, attól függően, hogy szállást és ellátást is kér-e a résztvevő (a részleteket lásd lejjebb)
  • Küldjük Önnek, hogy az adott tréningen az azonos költségviselőtől érkező és nyílt tréningekre regisztrált második, ill. további munkatársak díjából mekkora kedvezményt biztosítunk
    A nyílt tréning részvételi díja a tananyag, az ebédek és bekészítések költségét tartalmazza 
  • A "hazamenős" tréning díja szállást, vacsorát, reggelit nem tartalmaz. Ugyanakkor tartalmazza a napközbeni bekészítések és ebédek díját. 
    A bentlakásos tréninget választók szállást, és étkezéseket is tartalmazó díját is készséggel küldjük, a résztvevő egyágyas elhelyezést és félpanziós ellátást (vacsorát és reggelit is) kap.