Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyílt, online művezetői és műszakvezetői tréningjeinkről

Online művezetői, műszakvezetői, csoportvezetői tréningjeinkről 

6*4 órás, vagyis hat napig, napi 4 órában zajló online képzéseinket zoom-on tartjuk.
Online művezetői-, műszakvezetői, csoportvezetői képzésünkön is egyrészt felvértezzük mindazzal a TUDÁSSAL, ISMERETEKKEL, amik szükségesek munkaköre sikeres betöltéséhez. Online formában is rendkívül gyakorlatias a képzés. Tréningezzük, többször csiszoljuk a frontvonalbeli vezetéshez szükséges KÉSZSÉGEKET, ugyan a számítógép előtt és "otthon" (vagy tényleg otthon vagy a munkahelyi gépe előtt ülve) rengeteget fog gyakorolni. Gyakorolni fog, hiszen a tréning edzésmunka.

Tanulmányozza át a képzés tematikáját. Látni fogja, hogy megtanulhat és GYAKOROLHAT mindent, ami fontos a munkájában, hogy sikeres műszakvezető, eredményes művezető, jól teljesítő csoportvezető váljon Önből. A tematikából azt is ki tudja olvasni, hogy egyfelől felkészítjük mindarra, ami ahhoz kell, hogy a XXI. század csúcstechnológiájú környezetében megállja a helyét, másrészt azt is, hogy nem lóg a kezünk a bilibe. Nagyon is tudjuk, hogy egy munkanap a "shopfloor-on", a gyártócellában, a raktárban, az építkezésen nem habos torta.
Tudjuk, hogy a művezető és a műszakvezető a HR-től - finomak leszünk - nem mindig csodálatosan felkészült és őrülten szorgalmas kollégákat kap. Hogy ne legyen félreértés. A HR-es sem csacsi. Ő sem mazochista, pláne nem akar kiszúrni sem a saját cégével, sem a frontvonalbeli vezetőkkel. Jót akar, de ma Mo-on sokszor egyszerűen NINCS használható munkaerő. Tragikus szakember hiány van. Az új munkavállalók egyre gyakrabban a közmunka világából, van úgy, hogy a szabadságvesztésükről jönnek. A teljesítményértékelési rendszerek olyanok amilyenek (általában diszfunkcionálisak). A nehézségeket a végtelenségig lehet sorolni. Termelésirányító vezetőnek lenni nagyon "nem könnyű". Pláne ha az Ön jutalmazási és szankcionálási jogosítványai korlátozottak.
 De mégis.  


Online képzéseinken - távoktatással - úgy fejleszti a sikeres frontvonalbeli vezetéshez szükséges készségeit, hogy a tréning után nagyságrendileg jobban fogja magát érezni a bőrében. Csodát nem ígérünk, de egészen más szintre jut majd vezetői munkája. Művezető, műszakvezetői képzéseinkből a cég PROFITÁL a leginkább, de kezdi majd nem utálni a hétfő reggeleket.